6 / 12 Kasım Haftası Gökyüzü


Yeni haftadan herkese merhaba ;

İyicil gibi görünen ancak ters köşe yapabilecek bir haftaya giriş yaparken ,haftanın ilk günleri nispeten destekleyici olsada ,fanatik ve radikal çıkışlar gündeme sert bir şekilde darbe vuracak görülmekte.Özellikle dünyada kaçınılmaz şekilde devam eden savaşlar ve liderler arası restleşmeler ,dini konulara vurgu yapmakta.

Hadi neymiş bu denilen şeyi açıklayayım sizlere :

Öncelikle olumsuz haberlerden başlayalım ,sonra olumlu olanlara gözatalım. Haftanın önemli ve olumlu açıları Perşembe gününe kadar güzel.Ancak Cuma günü atmosfer değişsede haftanın ilk günü konular cereyan yapmaya başlayacak. Gerek bireysel hayatlarımızda gerekse makro çapta dikkatli olunması gereken konular yer almakta.

10 Kasım günü Ulu Önder M.Kemal Atatürrk ün vefatının yıldönümünde Yay Burcundaki Merkür ile Balık Burcundaki  Satürn Karesi kesinleşecek.Oldukça sert enerjiler bizi beklemekte.Öyle ki ;  fikir ayrılıkları ,zihinsel baskı ,huzursuzluk ,depresyona meyil ,düşüncelerimizi ifade ederken engellere ve blokajlara maruz kalırken kayıpları ve negatif haberler almamız olası .Neyse ki bu bir şey değil diyorsanız asıl bu haftanın ana açısı tüm haftaya yaklaşan açı ile yayılacağı için daha da dikkatli olunmalı !!!!

12 Kasım da  Mars & Uranüs Karşıtlığı  kesinleşecek . Beklenmedik olaylar ,planların alt üst olması ani gelişmeler gündemde deprem etkisi yaratırken ,öfkemizi kontrol etmek zor olabilir.Bin düşünüp bir konuşmak önemli olduğu gibi ,biraz geriye çekilip gözlemci olmakta fayda var.

Haftabaşından itibaren yavaş yavaş bu dalgaya gireceğimizden olası konular şunlar olacaktır.

*Patlama, terör saldırısı, sismik aktivite ve krizleri tetikleyebilir. Maalesef bu açı kalıbı *Orta Doğudaki gerilimin dozu artarken ,savaş sınır bölgelere de sıçrar .

Askeri kolluk kuvvetleri için hararetli ve hareketli bir süreç .Savaş diğer ülkelerde de kendini gösterir.Bu anlamda ülke olarak bizde de durum kaçınılmaz görünmekte.

*Terör saldırıları ,askeri karargahlarda patlama can kaybı 

*Darbe ve grevler 

*Halkın fanatik çıkışları isyan ve grevlere,sokak ve caddelerin hareketliliğine neden olur.

*Olumsuz hava koşulları,doğal afetler ve depremler açısından oldukça riskli.

Bunların dışında ;

6 Kasım Haftanın ilk günü ; Venüs-Plüton Üçgeni kesinleşecek,iyicil etkiler hem ilişkiler hem de parasal konularda fırsat ve kolaylıklar sağlar.Bu yüzden  güçlü ve sonderece canlı  bir dönem olacaktır.İlişkilere ve aşka yeni bakış açısı kazandırır ,ilişkiler yoğun ve derindir olurken sahiplenme duygusu artar ,tutku duyduğumuzve arzu ettiğimiz  bir işe kendimizi adayarak tüm enerjimizi buna odaklayabiliriz.Ancak olumsuz tesiri kontrol ve takıntı ,aşırı boğucu bir sevgi bu tarz yakınlaşmaları sevmeyen partnerler için sıkıntılı olabilir. 

7 Kasım Salı günü ; Merkür & Neptün Üçgeni kesinleşecek.Hayal gücümüzü ve düşüncesel yaratıcı yönümüzü aktive ederek ,sanatsal  projelerde başarı getirebilir.Bu evre özellikle su elementinide yoğun çalıştıracağından haberci rüyalar almanız mümkün ve rüya güncesi tutmayı unutmayın. Bu dönemde ayrıca psişik çalışmalar ,medtasyon ve spritüel anlamda önemli danışmanlıklar alabilirisiniz. Hayal gücümüz ve sezgilerimiz  yüksek olacağından alacağımız kararlarda sezgilerimize güvenebiliriz.Başkalarının düşünce ve duygularını kolaylıkla hissedebiliriz.Astroloji ,Tarot danışmanlıkları ve bakımları için ideal bir tesirdir.Ne yapabiliriz başka ? Fotoğrafçılığa, sanata, şiire, senaryoya , maneviyata, reklama ve tanıtıma öncelik tanıyabilirisiniz.

8 Kasım Çarşamba günü ;  Venüs yönettiği  Terazi burcunda Ve 4 Aralık ‘a kadar ilişkiler,ortaklıklar ,hukuki konularda gelişmeler beklemek mümkün. Estetik, güzellik, kişisel bakım, moda ve sanat sektörü canlanır.Venüs Terazide  uyum ve barış ister ancak sürekli alttan almak ve barış için kalma ihtiyacı ,gölge etkisini çalıştırarak bastırılmış duygular daha sonra patlayabilir o yüzden bu süreci hertürlü insan ilişkileri açısından “denge”de tutmakta fayda vardır.

9 Kasım Perşembe günü ;  Merkür & Plüton Altmışlığı kesinleşecek.Konu ve olayları daha net şekilde öngörebilir.İlginç bir psikolojik anlayışa sahip olabiliriz.Olayların görünenin daha ötesine bakmaya ve daha fazla araştırmaya meraklı olabiliriz.Önemli bir karar sürecinde iseniz bu süreçte daha sabırlı ve stratejik davranabiliriz. Sözlerimizle etki alanımızı genişletebilir, güçlü duruş sergileyerek dikkatleri üzerimizde toplayabiliriz. O yüzden perşembeye kadar olan süreçte iş başvuru ,mülakat, imzalar ve iş görüşmeleri için değerlendirebilirsiniz.

10 Kasım Cuma günü ; Merkür Yay burcuna geçiyor .Akrep teki enerjisinin tam tersi Merkür burada düşüncesel olarak fazla derine inma ihtiyacı duymaz iken bilmek istediği konular hakkında bilgi edinme arzusuna dönüşür. Kendimizi daha iyimser hissedebilir ,inancımız artar,Adil ve adaletsiz olan konulara karşı hassasiyetimiz artar, ileriye dönük ,gelecekle ilgili daha fazla soru sorma ve yanıt arama eğiliminde olacağımızdan felsefik yaklaşımlar ilgimizi çeker.İlgimizi başka neler çeker dersek ; yabancı diller, edebiyat, felsefe, astroloji, psikoloji ,yabancı kültürler ,uzun seyahatler gibi konular olacaktır.Gölge etkisi fanatizm olacaktır.Çünkü herşeyi bilen taraf benim kendi fikrim ve bilgim doğrudur söylemleri ,bu dönemde radikal ve ayrıştırıcı söylemleri arttırabilir.İnsanlar ve halklar arasında kutuplaşma daha da büyüyebilir. Merkür 1 Aralık ‘a kadar bu burçta kalacak.

Yazının hemen başında bahsettiğim üzere Merkür ilk açısını Satürn ile yapacak.İletişimsel konularda  engellenme, gecikme ,olumsuz düşünce hakim olabilir. Tamamlandığınızı düşündüğümüz projeleri düzeltmek için yeniden ele alabilirsiniz.İç sesimize ve  içgüdülerimize güvenmek bu süre zarfında zor olur.

Haftasonu Kesinleşecek olan Mar & Uranüs karşıtlığının detaylarını ilk paragrafta verdim.

Güzel bir hafta olmasını dişerim.

#karmaastrologsemraüre

#astrolojikhaftalıkgökyüzüyorumu


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KHAMBALİK AKREP BURCUNDA DOLUNAY 27 NİSAN 2021

KALBİN ATEŞİ VESTA

PAGANLAR VE ŞAMANLAR