KHAMBALİK AKREP BURCUNDA DOLUNAY 27 NİSAN 2021

BÜYÜK SIRLAR ,BÜYÜK HATALAR ,

HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK 

27 Nisan 2021 de Akrep Burcunun 7 derecesinde ,sert bir dolunay gerçekleşiyor ….Ülkemiz haritasını doğrudan etki altına alarak ,görmezden gelinen her yapıyı sarsıyor.

Tüm detayları ile yorumumda yer almakta .

Dolunayın ana karakteri ; 

Sabit yıldız Khambalia !!!

Lambda Virginis, Maiden,  Başak Takımyıldızının sol ayağında 4,5 büyüklüğünde bir yıldız. 

Khambalia, Çarpık pençeli anlamına gelen  χαμβαλια (khambalia) kıptice (eski mısır dili) dir.Sol ayağı işaret eder.

Gelin önce hep birlikte Khambalia sabit yıldızın tanıyalım.

Khambalia şimdiki ifademiz ile Shambala dır. Doğu ezoterizminde Tibette çok önemli bir yıldızdır.Karmadan ve şimdi de vuku bulan ,bilinçli yanlışı yapmakla alakalıdır. Ezoterik anlamda bilinçli yanlış seçimler; ben buyum benim tercihim bu kibri hakim olduğundan , Tanrının sevmediği işleri yapmak,''Bir ''den aforoz edilmektir.Atlantis ve belialla ilgili olduğundan ,Atlantisle ilgili soy karmasının vücut bulmuş halidir.Atlantiste  iki uygarlık arasından savaşan ataların Belial  in çocukları olduğunu gösterir bir doğum haritasında.Aynı zamanda , pentagramla alakalıdır.Sembolik olarak 'yaşamın sırrı'dır.

5 Günah ile  alakalıdır. Kadın, kadınlık, aşk ve sevgi ilişkileriyle alakalı yanlışları, gizli yapılmış  aşk büyüleri ile çiftleri ayırmaktır. Başkasının ilişkisini bozmak, yuva yıkmak olduğundan Venüs ün  hatalarını gösterir burada. Khamsa, Khambalia 5 demektir.Khamsa ;Arapça Khamr, şarap tır.Ve sarhoşluk halini ,işlenen günahlardan biridir.

Mitolojide ; 

İcarius’un kızı Erigone’yi temsil eder ve babasının ölümü üzerine kederinden kendini asar.

Bir seyahat sırasında şarap tanrısı Dionysos, İcarios’un evine gelip misafir olur. Dionysos gitmeden önce kendisine gösterilen misafirperverliğe karşılık ev sahibi İcarios’a üzüm yetiştirmenin usulünü, bağcılığı ve şarap yapmayı öğretir. Bağ bozumu gelince İcarios, bu esrarlı içkiden diğer insanların da yararlanmasını ister. Şarap dolu tulumlarla köyleri, kırları dolaşır. Rastladığı bütün köylülere şarap içirmeye başlar. Fakat akıllı ve uslu olan köylüler, fazla içince sarhoş olurlar. Bazıları akıllarının başlarından gittiğini, yere yıkılıp derin bir uykuya daldıklarını görünce, İcarios’un şarapla kendilerini zehirlediğini düşünmeye başlarlar. İcarios’un üzerine çullanıp onu linç ederler. Sarhoşlar sonraki gün ayılınca, İcarios’u boşuna öldürdüklerini anlarlar. Ama iş işten geçmiştir. İcarios’un cesedini ormanın içine götürüp saklarlar. İcarios’un kızı Erigone babasının gelmediğini görünce telaşlanır. Gece rüyasında babası İcarios yaralarını gösterek der ki: “-Kızım, uyan ve hemen kalk.Ben senin babanım. Şarabın etkisiyle akıllarını kaybeden köylüler beni öldürdüler ve ormana bıraktılar. Erigone git ve naaşımı bulup, göm.” Zavallı Erigone uzun süre babasını arar bulamaz. İcarios’un naaşını Erigone ile bereber arayan Maira adlı köpeği bulur. Erigone acıdan ne yapacağını şaşırır. Gözyaşları içinde babasının naaşının yanında kendini ağaca asar ve ölür. Maira Erigone’nin naaşı başından ayrılmaz ve günler boyunca ulur. Sonra o da açlıktan ölür. 

Tanrılar İcarios ve ailesine acırlar. Onları gökyüzüne takımyıldızlar olarak alırlar. İcarios gökyüzünde “BOÖTES” (Çoban), kızı Erigone “VİRGO” (Başak) olarak, sadık köpekleri Maira ise “CANİS MİNÖR” (Küçük Köpek) olarak yerlerini alırlar. Tanrı Zeus Atinalılara bir ceza verir. Şehirde bir delilik salgını baş gösterir. Genç kızlar çıldırıp kendilerini asmaya başlarlar.

Dünya Astrolojisinde ,gizli yeraltı dediğimiz örgüt yapılarını ve onların karanlık ritüellerini işaret eder.Sembolü ters Vajra işaretidir.Ki bu sembolü , Adolf hitlerin , nazisiyle alakalıdır. Yani ; Ters vajra  kötülükten ışığa gitmeye çalışmak ,enerjinin  tersten aktığını göstermektedir.. 

Khambalia, sırların nüfuz ettiği bir yıldızdır ,Merkür ve Mars kararkterinde olduğundan ,Simyayı, derin sırları içinde barındırır.Gizli yeraltı suç örgütleri ,kabalistik ritüelleri ,şiddeti ,acımasızlığı ,kara maji ile alakalıdır.Güç otoritesi kimin elinde ise ,bunu zalimce kullanacağını gösteririr.Dünyada bu tip örgütlerin (ezotrizm bilgilerini ) kullanarak ,karanlık ayinlerin ,karanlık sırları açığa çıkaracağı ,27 Nisan  Dolunayında 07.derece de ,karanlık bir yaratımın vücut bulduğununda işaretidir.Tıpkı Atlantis uygarlığının sonunu getirdiği bu çalışmalar ,insanoğlunu bekleyen acı verici yüzleşmelerin ve yaşanacaklarının içinde olduğumuzun göstergesidir.

Tüm bu yapıların 19 Kasım 2021 deki Algolit Ay Tutulması ile eşzamanlı çalışacağını ve alt banttan görünür olacağını belirtmeliyim.

Dolunay An ında Khambalia ile kavuşan ay için büyük talihsizlikler başlığı yer alır.Bulunduğu Ay Menzili ile birlikte ,yeni kararlara ve cezalara, mahkumların ve hayvanların serbest bırakılmasına . Aynı zamanda hastalık konağıdır ve zencefil, soğan, hardal, sarımsak ve biber tüketilmesi tavsiye edilir.Bu günde inşaat yapmak şanssızlık verir. Savaşlar felaketle sonuçlanır denilmektedir.

Ülkemiz içinde dönüm noktasını gösteren Dolunay ,Güneşi Akrep olan ülkemizi doğrudan etkilemekte.Dolunay ın ,Boğa Burcunda yer alan Merkür ,Venüs ve Uranüs ile sert açısı ,ilişkilerde ve finansal konularda ve iş ortaklıklarında istikrarsız ve güvensizlik teşkil ettiğinden ,yol ayrımlarına ve sonlanmalara işaret etmekte.Finansal piyasalar ve ekonomide ki ,ani ,beklenmedik ,şok edici değişimlerin ,korkuları ,kaygıları tetiklemesi ,elimizdekini kaybetme dürtüsü ve kıtlık bilincinin aktive olması ,zira bu hissiyatta doğruluk payı vardır!!! Daha çok materyallere sarılmamıza neden olacaktır.Dolunayın bu zorlu açılara ,Ülke haritamızın 8. evinde transit yapan ,Satürn ün T Karesi ,işleri zorlaştırarak ,daha da büyük çıkmazlara sokacaktır.

Aynı zamanda ,uygulanacak olan sınırlamalar ve kısıtlanmaların daha da artacağı,otorite karşısında ,halk olarak dışlandığımızın hissiyatı ,maddi ve manevi olarak şok etkisi yaratacaktır.Ve pandeminin yarattığı kaos ,bizleri daha da iç dünyamıza gömerek ,içsel öfke ve isyana dönüştürecektir.

Dolunay ın yöneticisinin Yengeç Burcunda olması ,her ne kadar karşılıklı ağırlamada olsa Marsın gücünün zayıflığı ve ezikliği yadsınamaz.Mars burada enerjisini doğru kullanamayacağından ,başta kendimize ve diğerlerine zarar verme eğilimi içinde olacağımızın ifadesidir.

Doğası gereği ,krizi ve kaosu besleyen Akrep Burcu ; Her birimizin içindeki hırs ,kıskançlık ,güç ve kontrol etme arzumuzun pik yapacağı ,intikam ve nefret gibi duyguları tetikleyerek ,avcı olalım derken av olabileceğimizin altınıda çizmekte.

Değişimin ve dönüşümün zor olacağı ,Akrep doğasını daha iyi anlayacağımız bir Dolunay …bu kez tamamlanmadan ziyade son un başlangıcı olacak….Küllerinden yeniden doğmanın zorluğu işte şimdi de anlaşılacak.Doğum haritalarında ,sabit burçlarda ,5 / 11 derecelerinde gezegenleri olanların doğrudan etkileneceği şambalik dolunay. 

Ülkemiz için öngörülerim ve araştırmalarım beni doğrudan , 11.eve yerleşmiş olan Boğa stelyumuna ve genel gökyüzü semboliği ile 19 Kasım Ay tutulması nıda bağlayarak ,TBMM ve Anayasal değişikliği sorularına yönelterek cevap bulmaya itti.O yüzden 1982 Anayasasının değiştirilme tarihinde ki gökyüzü pozisyonlarına baktım .Ve 7 Kasım 1982 tarihli Gökyüzü sembolikleri de bunu doğrulayarak ,bazı kanunlarda değişkliğe gidileceği yönünde emarelere rastladım.

Bunun yanında ,en önemli meselemiz ,20Temmuz1936 da Montrö Boğazlar Sözleşmesi nin ve Türk Boğazlarından (Çanakkale ve İstanbul) geçiş rejimini ve boğazlar bölgesinin güvenliği işlerini düzenleyen sözleşmenin ,diplomatik süreçte iyice çıkmaza girdiği ve sınır komşularımız ilgili önemli görüşmelerin masaya yatırılacağı bir dönem bizleri beklemekte.

Ülkemiz adına dış ülkelerle büyük seçimlerin ,müttefiklerimiz ile ilgili son durum değerlendirilmelerin de yer alacağı ,ülkemiz için çok hareketli bir süreç ülke yöneticilerini beklemekte.

Merakla beklenen ,uçuş izni ile ilgili gelişmeler ise ,uçuşlarını  kaldıran ülkelerle ilgili ambargolarda iyileşme sağlanırken ,uçuşlar kademeli ve kısıtlı şekilde tekrar gözden geçirilecektir.

Hava yolları ve uçuş firmalarının ,haziran ortasına kadar ekonomik anlamda zorlanacağı ve bu firmaları zor bir süreç beklemekte.

Ülkemizden marka isimlerin geri çekilmesi ,Türkiye deki mağazalarını kapatma kararı alması ,işsizlik sorunun büyüyeceğini buna bağlı büyük bir umutla Turizm sezonunun açılışını bekleyenler içinde iyi bir haber veremiyorum.

Ülkemizde Kamu sektörünü ilgilendiren düzenlemeler ile birlikte en çok merek edilen konu ,covid 19 ile ilgili ,yeni aşılar ,ilaçların çıkacağını göreceğimiz ve iyileşme adına umut verici gelişmeleri göstermekte.

Ekonominin daha ön planda olacağı Dolunay sürecinde Altın önemli yer tutacak buna bağlı Dövizdede yükselişler görmek mümkün.Ancak belirteyim bu sadece bir öngörüdür ,yatırım tavsiyesi değildir.

Eğitimle ilgili ,artan vakalar karşısında ,yeni önlemler ve uygulamalar devreye girecektir.

Doğal felaketlerinde habercisi olan bu dolunay ; Ege bölgemiz konusunda deprem olasılığını tetiklerken , binalarda yangın ve patlamalar 

Deniz ve sularla ilgili olumsuz haberler kısaca başlıklarım olacaktır.

Uzun lafın kısası ; 

Bu yıla damgasını vuran ve vurmaya devam edecek olan , Satürn  & Uranüs karesini  tetikleyen bu dolunay  alışkınlaklarımızı yıkacak süprizleri ve hazırlıksız şekilde maddi ve manevi konularda bitişleri gösterirken , Akrep burcu zodyağın , dönüşüm, kriz ve kaosu içerisinde barındırdığı için zorlayıcı koşulların öne çıkacağı ,ekonomi para piyasalarında hızlı iniş çıkışların yanı sıra kendimizi olası hertürlü duruma karşı hazırlıklı olmamız yönünde uyarıyor.

Bu kadar sert sürecin bize verdiği mesaj ,küllerinden yeniden doğarken bu kez canın çok yanacak diyor .Gücü manipülatif şekilde kullananın ,karanlığa hizmetin arttığı bu dönem kadınlarımız ve çocuklarımızın savunmasız olacaktır.Birbirimizi kollamamız gereken ,aydınlığın ,karanlıkla savaşı …….

En güzel haberi sona sakladım ::: Özgürlüğümüze tekrar kavuşabileceğimize haftalar kalmışken ,yinede kendimizi koruyalım değerli dostlar.

Sevgilerimle 

Semra Üre 

Öğretileri ve ışığı ile yol gösteren değerli hocam @Oğuzhan Ceyhan a teşekkür ederim.

#Oğuzhanceyhanekolü#

#Pinhandanayana##khambalikdolunay#








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAGANLAR VE ŞAMANLAR

KALBİN ATEŞİ VESTA