17 TEMMUZ HAFTASI ….KADERSEL OLAYLAR

 Herkese yeni bir haftadan merhaba ….öncelikle çok ama çok önemli bir hafta bizleri beklemekte.Kadersel temaların yoğun yaşanacağı bir viraja giriyoruz bu hafta itibariyle..Çünkü kadersel konuları anlatan Ay Düğümleri 17 Temmuz’da burç değiştiriyor. Aynı gün Yengeç burcundada bir yeniay olacak.Ay Düğümlerinin Koç ve Terazi aksına geçmesi ile beraber 29 derece Oğlak’ta geri harekette olan Plüton ile partil dik açıda yer alacaklar.Öncelikle bu büyük krizlerle beraber gelen dönüştürücü ancak dönüştürürkende yıpratıcı gelişmeleri işaret etmekte.Elbette bu krizler beraberinde pek çoğumuza bazı fırsatları da getiriyor olacak.Zaten ;Yengeç Burcundaki Yeniayla beraber yenilikler ve değişiklikler hızlı olacak, çünkü  bu yeni Ay  Plütonik olacak.Yeniayın ayrıca jenerasyon gezegenleriyle açıda olması, stres içeren kaotik toplumsal gelişmeleri anlattığı gibi, yeniay esnasında Mars ve Satürn de karşıt açıda ,Plüton ve Ay Düğümleriyle gergin açıları ,glbal çapta kolektif olayları işaret etmekte….

Bunları detaylandırıken ,haftayıda ele almaya çalışacağım.Zira bu hafta açıların bolluğu ,Güneşin Aslan Burcuna geçmesi ve yılın en önemli konularından Aslan Burcundaki Venüs retrosu olacak.Okumaya devam ederseniz açılımlarını anlatıyor olacağım.

Haftanın ilk günü 17 Temmuz 2023

*Merkür & Jüpiter karesi 

Fanatik çıkışlara ,aşırı abartılı iletişime ,finansal konularda dikkatsiz harcamalar ,gerçeklikten uzaklaşma 

*Ay Düğümleri Koç/Terazi Aksında 17 Temmuz 2023 – 12 Ocak 2025 arasında Kuzey Ay Düğümü Koç, Güney Ay Düğümü Terazi burcunda seyahat edecek. Boğa/Akrep aksının krizli sürecinden sonra bu kez ilişkiler ön planda yer alacak. Venüs ve Mars ın birbirlerine meydan okuyacağı ,ben-sen ,eril-dişil , alma-verme dengesi, birey-toplum gibi temaların  öne çıkacağı bir dönem.Kad ın Koç Burcunda yer alması bu süreçte bireysel isteklerimizin, kişisel alanımızın, kendimizi özgürce ifade etmek isteyeceğimiz ,hayatımızın  yolunu istediğimiz  gibi çizmek istememiz öne çıkacaktır, özellikle girişimcilik adına , kendi işimizi kurmak isteyeceğimiz , yeteneklerimizin  meyvelerini  toplamak adına pek çoğumuz için şanslı bir dönem olabilir. Zorlayıcı Güney Ay Düğümü Terazi burcunda ( Venüs ) olduğu için bu evrede sürekli birilerinden tavsiye ve onay istemek yerine kendi istek ve sezgilerimizle hareket etmenin faydası varken ,aşırılık ,acelecilik , hırs, bencillik ve vurdumduymazlıktan kaçınmakta önemli..

17 Temmuz Pazartesi  saat 20.32’de Yengeç Burcunun 24 derecesinde #Polluks sabiti üzerinde bir yeni ay olacak.Plüton a dik açıda yer alacak bu yeni ay olumsuzlukları beraberinde getirsede ,pek çoğumuz için evlilik ,nişan gibi etkileride vermekte.Tabbi bu esnada psikolojik olarak duygusal yoğunluğun artabileceği dalgalanmalar,krizler yaşamamız olası.O yüzden bu  süreçte öncelikle kendimizi ruhen beslememiz ve isteklerimize öncelik vermemiz önemli olacak.Yengeç burcu aynı zamanda aile ve yuva kavramlarının sembolü olduğundan bu sebeple yeniay döneminde aile bağlarımıza  odaklanabilir evde huzuru sağlamak adına krizlerle mücadele edebiliriz.Yengeç Burcu geçmişi ve nostaljiyi de anlattığından ,bu  yeniay dönemi ,geçmişle yüzleşmek, travmaları çözmek ve köklerimizle bağ kurmak isteyeceğimiz ve bundan dolayı ruhsal ve psikolojik çalışmalar içinde yer alabiliriz. Yeniay  haritanın 6.evine denk düşüyor. Bu yerleşim sağlık sektörü başta olmak üzere ,hizmet sektörü ,çalışanların haklarıyla ilgili konularda atılacak yeni adımı ,yasalarla çalışanlara yönelik yapılacak bazı yardım ve hizmetleri ifade etmekte.Aynı zamanda global çapta ,Yeni Ay ın Plüton ile karşıt açısı ise virüs ve salgınlar, gizli düşmanlıklar, sabotaj veya suikast benzeri eylemler, toplumun bilmediği veya saklanan konuların açığa çıkması ile de ilgili olmakta….

20 Temmuz Perşembe ;  Güneş & Neptün Üçgeni: Empati ve duyarlılığımız artar ,diğerlerinin  duygusal ihtiyaçlarını anlama ve onlara destek olmamız gereken konu ve olaylar vuku bulabilir.Aynı zamanda , sanatsal ve yaratıcı yetenekleri ortaya çıkabilir ,anlamlı projeler içinde yer alabiliriz.

20 Temmuz Perşembe ;  Mars & Satürn Karşıtı haftanın en sert açılarından,bazı zorluklarla ve engellerle karşılaşabileceğimizi , zorluklarla başa çıkmaya çalışırken , sabır gerektiren durumlarla sert yüzleşmelerin yaşanabileceğini anlatmakta. 

Ve haftanın en sert zamanları bizleri beklemekte ….

22 Temmuz Cumartesi , Güneş & Plüton Karşıtlığı ; Güç mücadeleleri, gizli güçlü düşmanları , kişisel dönüşümlerimizle ilgili acı verici deneyimleri anlatmakta.Aynı zamanda kendimizi daha güçlü hissederken , kişisel sınırlarınızı belirlemek adına  kontrolü ele almak için başkalarını manipüle etmek gibi ilişkilerde dengeyi sağlamak zor olabilir.

22 Temmuz Cumartes  Merkür & Şiron Üçgeni  ; Acılarımız şifalandırmak için konuşacağımız ,eski yaraları iyileştirmek için içsel çalışmalara yöneleceğimiz ve İletişim becerilerimizi kullanarak,başkalarıyla daha derin bir anlayış ve bağlantı kurmak bu evrede önemli olacak. 

Hem bu Ayın hemde önümüzdeki ayların en önemli konusu hiç şüphesiz ki 22 Temmuz / 5 Eylül tarihleri arasında  Aslan burcundaki Venüs retrosu olacak. 

Venüs Durağan Konumda: 22 / 24 Temmuz 28 derece Aslan

Venüs Retro Hareketi: 24 Temmuz / 3 Eylül 28 / 12 derece Aslan

Venüs Durağan Konumda: 3 / 5 Eylül 

Venüs İleri Harekette: 5 Eylül 12 derece Aslanda

Venüs Aslan retrosu ve Merkür retrosu ile kesişeceği için açıkçası tam anlamıyla hareketli bir zaman bizleri bekliyor. Venüs gerilemesi Regulus yıldızına yakın bir derecede başlayacak olduğundan, ilişkilerde en çok kaçınmamız gereken şeylerden biri intikam almak olacaktır zira bu dönem İlişkiler aniden sona erebilir.Venüs & Uranüs karesinin etkili olacağı Ağustos ayı başlarında özellikle bu daha belirgin olurken , isyankar, özgürleşme arzusu ,aldatma ,aldatılma temaları evliliklerde boşanmaları tetikleyebilir .,Venüs’ün Aslan burcundaki gerilemesi yaklaşık 42 gün süreceğinden ,bu  zaman zarfında estetik, kişisel bakım, güzellik, giyim ,moda ,dekorasyon ,kumar ,pahalı alışverişlerinizde de dikkatli olunmalı. Venüs Aslan doğrudan güzellik, stil, flört ve çekimle alakalı olduğundan ,bu süreçte zorunda kalmadığınız sürece radikal imaj değişimi, estetik operasyon uygun değildir. Standart rutinlerinizi uygulamaktan bir zarar gelmezken  riskli her türlü işlemden kaçının Ayrıca  Venüs ilişki ve aşk sembolü olduğu için söz, nişan ve düğün gibi önemli planlar yapılmamalı. Finasal ve hayati kararlarınızda büyük riskler almaktan kaçınılmalı ,haritası uygun olanlar için de ilişkilerde beklenmedik hızlı evlilik veya ayrılık haberleri sözkonusu olabilir.

23 Temmuz Pazar ; Merkür & Satürn Karesi: İletişimde blokajlar ,gecikmeler, aksamalar veya yanlış anlamalar ,zihinsel yorgunluklar aşırı düşünmekten kaynaklı olabileceği gibi ,seyahatlerde gecikmeler ,ticari sektörde durgunluk gözlenebilir.

Güneş 23 Temmuz da  Aslan burcunda ve 23 Ağustos a kadar bu burçta kalacak.Tüm Aslan Burçlarının yeni Güneş döngülerini kutlarım.

Haftayı kısaca toplamak gerekirse ; 

 Askeri hareketlilik , liderler arası güç çekişmeleri ,manipülasyonlar ,liderlerin sağlığı 

Toplumsal olaylar ,milliyetçi çıkışlar ,sokakları hareketlendirebilir 

Meteorolojik olarak aşırı sıcak dalgası ve kuraklık,aynı zamanda yangınları tetiklemeye devam eder.

Mide ,diş ,deri  ve bağırsaklarla ilgili rahatsızlıklarda artış 

Yaşanacak olaylar ,halkın tepkisinin hem sert hem de yardımlaşmayı gerektirecek konular doğurur.

Güzel bir hafta olmasını umut ederim 

#karmaastrologsemraüre

#astrolojikhaftalıkgökyüzüyorumu


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KHAMBALİK AKREP BURCUNDA DOLUNAY 27 NİSAN 2021

KALBİN ATEŞİ VESTA

PAGANLAR VE ŞAMANLAR