20 NİSAN KOÇ BURCUNDA HİBRİD TUTULMA

20 Nisan 2023 saat 07:12’de 29 derece Koç burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma oldukça etkili ve zorlu bir doğaya sahip zira anaretik dediğimiz 29 derece de gerçekleşecek.

**Youtube videomdada ele aldığım gibi burada da özet geçmek istiyorum. Önce bu tutulmayı önem kılan nedir bakalım :

Hibrit güneş tutulması: Tutulmanın Dünya yüzeyinin bazı bölgelerinde tam, bazı bölgelerinde halkalı olarak gözlenmesi demektir. Hibrit tutulmalar ender olarak görülür ki ,neredeyse  1000 yıllık dünya sürecinde bu tarz tutulmaları dünya sadece birkaç kez olmuştur.

En son bu tutulmayı ; Hibrit tutulma en son 10 yıl önce 3 Kasım 2013'te gerçekleşti, 20 Nisan'dan sonra ise 5 Kasım 2031'de olacak.Yani bu tutulma bizlere 7 yıl önceki konuların tamamlanmasını işaret ettiği gibi ,hep söylediğim ;  7  yıllık saklı sürecide anlatmakta .

Bireysel hayatlarımızda önceliklerimizin daha çok BEN olacağı bu dönem ,bizleri mecburen yaşam koşullarımızın kısırlığından kaynaklı bu şekilde düşünmemize neden olacaktır.

Astrolojide ,genellikle Koç burcundaki tutulmalar yenileyici, harekete geçirici ve cesaretlendirici yönde çalışır.O yüzden bu tutulma bizleri Ekim ayına kadar olan dönemde, yenilikler ve başlangıçların  hayatımıza değişiklikler katabileceğimiz koşulları göstermekte. 

Astrolojide Koç Burcunun sembolize ettiği alanlar ; Ben ,savaş ,kafa bölgemizi ,silahlar ,bıçaklar ,kesici aletler ile güç ,efor sarfedilen konular ,agresyon ,şiddet ,şiddetin hüküm süreceği kan dökülen yerler ,küçük baş hayvanlar ,onların beslendikleri alanlar ,hırsızların saklandıkları yerler Koç Burcu kapsamında yer alan birkaç temayı anlatır.

*Maddi değerlerin ,paranın daha çok konuşulacağı ,

*Ailevi  trajedileri ,Ailevi değerlerin hükmünün azalacağı ,

*Savaş ( tüm dünya )

*Doğal afetler,yanardağ patlamaları ,deprem ,tsunami ,kimyasal patlamalar

*Ölümün ve hastalıkların artacağı (Boğaz ,Rahim ,Böbrek rahatsızlıkları ,insan beyninde menenjite benzer bir rahatsızlık 

*Ekim ayınıda bağlayacağı için deride çiçek vb gibi rahatsızlıkları 

*Dünyada topluma karşı işlenmiş suçlardan kaynaklı ,dünyanın en büyük mahkemelerinin kurulacağı ,

*Madde yoksunluğu ,evsizliği ,evliliklerin daha çok sorgulanacağı ,boşanmaların artışı 

*Cinsiyet ,cinsiyetsizlik konularının ön plana çıkacağı 

*Muhtaç olacağımız ,ihtiyaç duyduğumuz şeylere ulaşmada zorluklar

*Göçlerin artışı ,şehir ,ülke değişimleri 

*Ülke sınırlarının değişmesi ,bazı şehirlerin ortadan kalkması ,yeni yerleşim alanlarının kurulması 

*Dünya ile ilgili alıştığımız düzenlerin yıkılarak ,yeni bir düzene geçiş 

*Gerçeklerle acı bir şekilde yüzleşeceğimiz 

*Sular ve Topraklarla ilgili sıkıntıların beraberinde geleceği gibi konular kendini Haziran ayından itibaren altbanttan hissettirmeye başlayacak.

Zira Mayıs ayındada  5 Mayıs ta Akrep Burcunda Zuben hattında sert bir Ay tutulması yaşayacağız tüm bunlar bizi 14 ve 28 Ekim deki tutulmalara doğru ittirecek ve 7 yıllık yeni bir saklı sürece WELCOME diyoruz.

Depremi çok soranlar oluyor bilhassa İstanbul için !!! Şimdi bakın çok şiddetli bir deprem öngörüsü görmüyorum.Ama Dünya dediğimiz zaman TC yi buradan çıkaramayız.Uranüs ün Toprak elementi Boğa Burcunda olduğunu unutmayalım .Hatta 2026 yılına dek burada kalsada ,Astrolojiyi iyi bilenler bilir ,Uranüs ün İkizler burcuna geçmesi ve İkizler sabit yıldızlarınında doğal afetleri tetiklediğini unutmayalım ….O yüzden 2030 yılına dek Dünyada Topraklar değişecek ….!!!!

Aynı zamanda dostlarım ;

Boğa ve Akrep Tutulmalarınında devam edeceğini belirtir ,her ne kadar Ay düğümleri Koç ve Terazi aksına geçecek olsada ,Boğa nın ve Akrep in sembolize ettiği tutulma etkileride çalışmaya devam edecektir.

Şimdi toparlayayım konuyu ; 

Bu tutulma haritasında gezegenlerin  12’nci evde yer alması ve haritanın tepe noktasında yer alan Pluton ile dik açısı  kestirilmesi, bilinmesi zor durumları ve yönetimsel  konularda baskı ve dönüşüm yaratan koşulları da anlatmakta.Kova  burcundaki Plutonun  sosyal konulara vurgu yapması .. Dolayısı ile bu dönemde, sosyal konular, demokrasi ve özgürlüklerle ilgili konuların daha fazla mücadele, baskı, korku ve dönüşüm içerebileceğini açıklıyor olabilir. Liderlik ve yönetim konuları ön sırada yer alırken ,Plüton ise zorlama, baskılar ya da manipülatif koşulların olacağını göstermekte. Bu dönemde güç kullanmayı , ülkelerin ,TC ninde dahil olmak üzere , gündeminin  çok hızlı ve hararetli olması ,güvenlik alanlarımızı , milliyetçi ifadeleri öne çıkarmakta. Güneş tutulması haritasında tutulma gizli ,saklı ,perde arkası dediğimiz ,kapalı alanları ifade eden ,bilinmezi açıklayan 12. Evde gerçekleşirken ,aynı zamanda tutulma krizler, bitişler, sonlanmaları  açıklayan 29 derecede olacak. Plüton Kova etkisiyle de birleşince bu sürecin  oldukça zor zamanlar olduğunu söylemek mümkün. Büyük bir sınavın içinden geçeceğimizi belirtir kutuplaşmanın belirginleşeceği ancak her ne olursa olsun umarın diğerlerinin hayat ve inanç tarzına saygı duyabiliriz.Toplumsal ölçekte  öfke, cinnet, tepkisellik  dikkat çekmekte.Ve  askeri hareketlilik sözkonusu dünya için .

**Mesela Pasifik ülkeleri , Rusya, ABD, Çin başta olmak üzere siyasi gerginlikleri anlatırken  Halk protestoları da ayrıca artacak özellikle İran bu konuda dikkat çekici.**

Tutulma haritasında ayrıca ,Boğa burcunun yükseldiğini görüyoruz. Uranüs yükselen derecenin nerede ise üstünde .Astrolojide Boğa istikrar, güven, toprak, parasal konular ve huzur arayışının önemli olduğunu vurgular.Aynı zamanda tarımda kayıpları ,büyük baş hayvanların telefini de..!!!Buna da şaşırmamak lazım zira herşeyin yapayı olduğu teknoloji ve bilime giden yolda ,yapay et in önünü açmak için ,hayvanların telef olması ,birilerininde umrunda olmayacaktır değil mi ?

Uranüs aynı zamanda , ani olaylar, değişiklikler ve yeni koşulların da söz konusu olabileceğini gösterir bize 4 kutuplu bir yasa çalışır. Dolayısı ile bu dönemde, hiç hesapta olmayan anilikler, değişiklikler ve yenilikler içinden  de geçiyor olacağız. İçinde ekonominin de olduğu alanlarda iniş, çıkışlı, sürpriz içeren durumların olduğunu söyleyebilirim.Pek tabii ülkemiz haritasında meclisi ve milletvekillerini ilgilendiren bu süreçte ,seçime doğru yol alırken bizler de tutulmanın etkilerinden mecliste de bitakım değişimleri işaret etmekte olacak.Ancak Tutulmanın sabit yıldızı Alrisha burada halkı galeyana getirecek ,hitap sanatında iyi bir konuşmacının ,provakasyon içeren eylemleri ,halkın ayrışmasına neden olacak.Koç, ülkemizin haritasında da 10’uncu evde olduğu için, dünyada daha fazla dikkat çekeceğimiz ve  liderlerle ilgili konuları öne çıkartıyor olacak.Seçime gittiğimiz bu dönem ortalık biraz karışacak görünmekte açıkçası en yumuşak ifade ile.

Şimdi Koç Burcundaki tutulmanın  yöneticisi Mars ın Konumunu bilmek önemli .Tutulma anında ,Mars Yengeç Burcunda ve ülkemiz haritasında Asc yani yükselen üzerindeki natal Plüton ile kavuşacak.Dolayısıyla halkı derinden ilgilendiren önemli konular olacak.Halkın kutuplaşacağını görmek mümkün iken ,yaşanacak olumsuzluk ,kayıplar için çok üzüleceğimiz bir sürece de işaret eder.Sizlere kısa postlar halinde yazdığım konuyu hatırlayınız.Köpeklere yapılan katliamın bedelini öderiz demiştim.İşte Mars Sirius ile kavuşuma gidiyor ve maalesef şeriatın kestiği parmak acımaz değil mi ,hani öyle der di büyüklerimiz  !!!! 

Şimdi Koç Burcunda bir Güneş tutulması ,üçüncü dekanda gerçekleşirse ….ağıtları ,kederi ,matemi,ölümleri ,koyun ,keçi gibi hayvanların telefine neden olur (llly)

Ölümlülerin hüznü ve kederi  ve büyükbaş hayvanların afete uğraması (Raphael ) Demişlerdir .

Altta küçük bir not bırakıyorum hepimize….

**2023 /2025 = 1977 / 1980**

Burçlar Bazında yorumlar : semra üre ile Astroloji Youtube kanalımda 

İnstagramdan takip edebilir ,Youtube kanalıma abone olabilirsiniz.

Kendinize ,sevdiklerinize daha çok sarılın ,sevgiler 

#karmaastrologsemraüre

#koçburcundahibridgüneştutulması

#Astrolojiköngörüler

Yazının her hakkı tarafıma aittir,izinsiz copy yapılamaz 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KHAMBALİK AKREP BURCUNDA DOLUNAY 27 NİSAN 2021

KALBİN ATEŞİ VESTA

PAGANLAR VE ŞAMANLAR