3 / 9 NİSAN 2023 HAFTASI GÖKYÜZÜ

ÖNEMLİ KARARLAR ,AÇIKLAMALAR ,İLİŞKİLERDE DENGE ARAYIŞI 

Yeni bir haftadan takip eden tüm dostlara merhaba ;

Bu hafta Nisan ın ilk haftası ve içinde Dolunay olan ,zıtlıklarla denge arayışında olacağımız ,pek çok konunun iç içe geçtiği önemli haftalardan birindeyiz.

Aklın ve iletişimin gezegeni Merkür ün oldukça aktif olacağı haftaya Ay Başakta başlıyoruz.Zaten Merkür ün yöneticiliğinde olan bu gezegen bize haftanın ana temasını işaret ediyor.İş ,sağlık ,eğitim ,hizmet sektörünü anlatan Başak Burcu ,üretime ,hizmete dayalı işlerimizde daha fazla efor sarf edeceğimizi anlatırken ,sağlıksal olarak sindirim sistemi ve bağırsakların hassas olabileceğini göstermekte.

Haftanın ayrıca ilk günü önemli göksel pozisyonlar görülmekte.Merkür Boğa Burcuna geçiş yaparken ve burada 21 nisan da retrosu olacak o yüzden bu zaman dilimine dek atmamız gereken adımlar atılmalı olacaktır.Boğa Burcunda Merkür de gündemimiz , ekonomi, finans ,arazi ,toprak ,emlak işleri ilgili konular daha fazla alanımıza yerleşmeye başlıyor. Merkür’ün  transitine başlaması ile birlikte Pazartesi günü Plüton ile dik açısı içinde yer alacak.. Bu da güvenliğimizin başlıca temeli Boğa Burcunda maddiyat olacaktır demiştim.Bu ekonomiyle ilgili konularda kritik gelişmelere , kararlara işaret edebilir. Bilhassa ticari konularda bazı değişiklikler, yaptırımlar devreye girebilir.Meclis ve siyasi arenada tansiyonların yükseleceği bu süreçte muhalefet kanadında ki itirazlar ve yönetimsel anlamda sert çekişmelere ve güç savaşlarına sebebiyet verebilir.Bu anlamda pazartesi ve Salı dikkat çekici.

Burayı atlattıktan sonra  gönüllü olur adım atarsak ,iyicil açılar devrede olacak.

Salı gününden itibaren ;

Merkür & Satürn altmışlığı …Fikirlerimizi somutlaştırmak ve alanında deneyimli ,tecrübeli olgun insanlardan destek almak için bu açı kalıbını değerlendirebiliriz.

Mars ‘ın Kuzey Ay Düğümü altmışlığı Güney Ay Düğümü üçgeni ise ,birlik ve beraberliğin gücünü , güçlü bir amaç için inisiyatif alarak ,cesaret ve mücadele ederek pek çok işimizi  başarabileceğimizi , isteklerimizi gerçekleştirirken, başkalarının desteğini alırken , dayanışmanın gücünü anlatmakta. 

Merkür & Kuzey Ay Düğümü kavuşumu Terazi Burcunda ki Dolunay anında yükselende kesinleşiyor. Kaderi temalara vurgu yaparken ,ortak paydada buluşmalar  ,iş ortaklıkları ,konuşmalar, eğitimler geleceğimizi etkileyecek kadersel kararlar alabileceğimiz yönünde.Bu kadersel temalar evlilik ,iş ortaklığı ,emlak alımı ,araç alımı gibi pek çok alanı kapsayabilir haritamızın vaad ettiği ölçüde.

Merkür & Mars altmışlığı ilede şimdi tam da doğru zaman dedirten ,cesaret isteyen konuşmalar,talepler ,başvuru ve kontratlar için uygun.

Ve haftanın son günü diğer haftayıda içine alarak ,en çok ihtiyaç duyduğumuz ,duyacağımız konularda yardımlaşmanın , anlayış ,özveri ,yardım ve merhamete vurgu yapıyor.İlişkilerimizdeki sorunları uzlaşma ve empati ile çözebiliriz diyor.

Haftanın Burçlar üzerinden ve Dolunay etkisini anlattığım videom youtube kanalımda .Abone olmayı unutmayınız ,güzel bir hafta olsun.

#karmaastrologsemraüre

#astrolojikhaftalıkgökyüzüyorumu

#teraziburcundadolunay 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KHAMBALİK AKREP BURCUNDA DOLUNAY 27 NİSAN 2021

KALBİN ATEŞİ VESTA

PAGANLAR VE ŞAMANLAR