26 AĞUSTOS 2018 PAZAR BALIK BURCU DOLUNAY 'IN BURÇLARA ETKİLERİ

26 AĞUSTOS 2018 PAZAR BALIK BURCU DOLUNAY 'IN BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ BURCU
Özel yaşamınız , ev ve aileniz odak noktanız. Herzamankinden daha duygusal ve hassas hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Varolan ilişki sorunlarınızı parneriniz ile birlikte masaya yatırmak için uygun bir zaman. İçsel olarak sakinliğinizi yakalayabilir ve aradaki buzları eritebilirsiniz. Kendinizi ilerleyen günlerde duygusal olarak güvende hissetmeye başlayacaksınız.Buda yeni arkadaşlıklar kurmak için kendinize tekrar güveneceksiniz demek olacaktır.Özellikle haftasonu için enerjiler bu konuda daha yoğun.
İş yaşamınızda arabulucu olmak her nekadar size uymasada , iş yerindeki anlaşmazlıkları düzeltmek size düşebilir.Olabilecek tartışma ortamını frenleyebilirsiniz.Bu dolunayın etkisi içsel dengenizi bulmak adına işe yarayacaktır.
BOĞA BURCU
Uranüsün burcunuzdaki transitinin de etkisi ile maddi kavramlar üzerinde uzun süredir düşündüğünüz yeni parasal kaynaklar bulma adına bakış açınız genişlemesi ile karar verme yetkinizi kullanarak bunu hayata geçireceksiniz. İletişim de kendinizi açık bir şekilde ifade etmekle tanıdığımız siz boğa burçları bu aralar sosyal çevrenizde tatmin edici bir zenginlik bulacaksınız.
Diplomasi gerektiren işlerde gerekli güveni yakalayacaksınız.
Yüzü aşina olan kişilerden bu dönem yardım ve destek alabilirsiniz.
Yeni insanlarla da tanışacağınız ve bunların bir kısmının hayatınızda kalıcı olacağını belirtmeliyim.
İKİZLER BURCU
Kadın figürleri , ev, aile ve diğer yakın ilişkiler üzerine odaklanıyor olacaksınız. Hayatınızın bu alanları gerginlik yaratabilir. Çünkü ,sevdikleriniz için varolan sorumluluklarınız istediğiniz şeylerin yapılmasına izin vermeyebilir. Bu yüzden duygusal tepki vermemeye dikkat edin . Üzerinize ekstra yük almamaya çalışın. Dengeli bir yaklaşım açısı , sorunlarla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır.
Haftasonu , sosyalleşmek adına uygun olup bitmiş bataryanızı şarj edebilirsiniz bu süreçte. Rahatlayacağınız için , gerilen ilişkinizi düzeltmek adına sevginizi ifade etmek te o kadar kolay olacaktır. Dolunay ın bu haftasında , fiziksel olarak diğer insanların gözüne ekstra çekici gelebilir. Sosyal statünüzünüzün de artacağı bu süreçte yeni maceralara yelken açabilirsiniz.
YENGEÇ BURCU
Uzun süredir içsel ve duygusal dengeyi yakalayamayan yengeçler , artık diğerleri ile uyum içinde olacaksınız…arkadaşlarınızla ve ailenizle keyifli zamanlar sizi bekliyor.. özellikle karşı cinsten ilişki sorunu yaşayan yengeçler bu sorunu halletmek için yıldızlar size inisiyatif almak için mükemmel bir zaman diyor. Haftasonu itibariyle , dolunayın etkilerinin devam ettiği süre içerisinde , zihinsel olarak çok düşünme ve başkaları ile iletişime geçme isteği içinde olabilirsiniz.
Toparlanması gerekli olan evrak , fatura ve e-posta düzenlemeleri için aktif olan zihninizi bu süreçte kullanabilirsiniz.
Yoğunlaşacak olan işler - güçler , alım -satım , pazarlama vb birbirini ağırlama durumu finansal kaynaklarda artış olarak gözlemlenecek sevgili yengeçler.
ASLAN BURCU
Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar yeni anlaşma ve iş sözleşmeleri imzalarken bulacaksınız kendinizi. Herzaman ki siz olan sizden farklı şeyler yaparken bulabilirsiniz kendinizi.
Tatil ve yolculuk planı içinde iseniz durmayın şimdiden hazırlayın bavullarınızı.
Haftasonu gerek içsel gerekse zihinsel olarak oldukça açık olup , çalışma temponuza ivme kazandırarak , diğerleri ile net iletişim içinde olacaksınız. Genelde planlama yetisine sahip olan siz aslanlar , bu süreci iş odaklı , fikir alışverişi şeklinde aynı platformun içinde olan diğerleri ile paylaşabilirler.
BAŞAK BURCU
Kişisel ve mesleki hedeflerinizle ilgili dengeli ve duygusal bir bakış açısı ile ilerliyor olacaksınız. İlişkilerde samimiyet aradığınız bu süreçte , siz ne kadar samimisiniz ? Sorusunun yanıtını bulunca ilişkilerinizde dengeye oturacak. Problemlerinizi çözmek için evinizi ( sembolik olarak ) temizlemek yeni bir başlangıç yapmak adına uygun olacaktır.
Haftasonuna doğru kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Bu, hedeflerinize ulaşmak için mükemmel bir fırsat zira sistem bu konuda direnç göstermediğiniz zaman ödülünü verecektir.Öyle yada böyle bu dolunayda ruhsal olarak da büyüyeceksiniz. Gündeminizde seyahatler, özellikle uzun mesafeli yolculuklar var.
TERAZİ BURCU
Odak noktanız , aşk hayatınız ve maddi değerler üzerine yoğunlaşıyor. Bu dönem cazibeniz artıyor ve artan popülariteninizin tadını çıkarmalısınız.
Arkadaşlarınızdan hediye ve yardım alabilirsiniz. Ancak hemcinslerinize karşı daha temkinli olmalısınız.
Para harcama konusunda aşırılığa kaçma eğilimi gösterebilirsiniz.Zira önümüzdeki iki haftalık süreç , kış ayının belirleyici göstergeleri olacaktır abartıdan kaçınınız.
Haftasonuna doğru sevgi ve para konularında şanslı olacaksınız. Burcunuzun özelliği ve yöneticisi olduğu venüsün etkilerini en yoğun hisseden siz terazi burçları , sevdiklerinize sadece sevgi vererek te ilişkilerde proaktif olmak adına eski yaraları iyileştirebilir. Bu bir kucak ve bir öpücük te olabilir.
AKREP BURCU
Uzun süredir tevekkül halinde olan akrep ler şanslı bir sürece giriyorsunuz. İçgüdüsel davrandığınız , geleceğe yönelik olumlu düşünceleriniz renk buluyor. Bu dönüşüm iş yerinizden tutun tüm hayatınıza etki eden her şeyi temizlemek ve düzenlemek için muazzam bir fırsat.. Planlanmış bir yolculuğa , özellikle uzun mesafe seyahatler sizi bekliyor. Sosyal ortamınız hareketleniyor ve bu hareket ile yeni insanlarla tanışmanıza vesile kılıyor.
Haftasonuna doğru duygusal olarak ferahlıyor , ruhsal mutluluğu yakalıyorsunuz. Kişisel anlamda dört yapraklı yoncadan taçlanmış misali çok şanslısınız. Profesyonel bir şekilde manevi yönden büyüme içindesiniz diyebilirim.Sonuna kadar yaşamı deneyimlemek için güçlü bir dürtü içinde olabilirsiniz sevgili akrepler. Sevdiklerinizden armağan veya para alabilirsiniz.
Dolunayın en şanslılarından biri olarak sistemin sizlere mottosu : ''Açgözlü değil minnettar olun ''. Elif değil vav olasınız ki başarının anahtarı burada gizli der.
YAY BURCU
Özellikle kadınlarla, ev, aile ve diğer yakın ilişkiler üzerinde kendinizi bulabilirsiniz.Hayatınızın bu alanları gerginlik yaratabilir. Farkında olun !!!
Haftasonuna doğru sosyal olma arzusu içinde olacaksınız.Çünkü konuşmak diğerleri ile iletişimde olmak sizin en doğal haliniz. Bu dönem kendinizi ne söyleyeceğinizi düşünmek zorunda kalmadan konuşacaksınız., çünkü duygularınız ,diğer insanlarında duygularıyla uyumlu olacak.
Bu süreci resmi konuları düzene sokmak için değerlendirebilirsiniz.Zira bu iletişime verdiğiniz yoğunluk dedikodu yapmak için boşa harcanan zaman olacaktır. Herzamankinden daha hassas ve sevecen olan ruh halinizi , aile ve ilişki sorunlarınızı halletmek içinde kullanabilirsiniz.
OĞLAK BURCU
Duygusal olarak dengede ve uyumlu bir halde olan oğlak burçları bu süreçte sizleri kutluyorum .Hayata her zaman profesyonel bir bakış açısı ile bakan sizler ev , iş ve özel hayatınız arasında dengeyi yakalıyorsunuz.
Başarı demek sizin için mutluluk demek buda yeni fırsatlara yine aynı bakış açısı ile bak diyen sistemin genelgesi oluyor.Bu dönem ayrıca mevcut arkadaşlarınızla, eşinizle ve ailenizle, özellikle de kadınlarla ilişkilerinizi geliştirerek bunun tadını çıkarmak için fırsat demek.
Haftasonu özellikle ciddi planlamalar ve akabinde yoğun iletişim trafiğini beraberinde getiriyor.Zihin gücünüzün artacağı bunu desteklerken nitelikte güçlü sezgi ile birlikte , başkalarıyla konuşurken ikna edici olacağınızıda belirteyim.
Örneğin asla tutmaz boş denilen ,başkalarının normalde korktuğu veya dikkatli olduğu fikirleri ikna yolu ile parasal kaynaklara çevirebilirsiniz.Ticari işlerle , alım ve satım da kar elde edebilirsiniz.
KOVA BURCU
Gelecekten seslenen kovalar herzamanki gibi yine gelecek odaklısınız. Açık fikirli ve ilerici görüşlülüğünüz genel kültürel bilginizi artırmanıza ve ufkunuzun daha da genişletmenize imkan tanıyor.
Geleceğinize yönelik karlı dostluklar ediniyor olacaksınız bu aralar , çok şanslısınız.
Haftasonu itibari ile de gerçek bir enerji terapisti kimliğine bürünebilirsiniz.Çünkü hümanist yapınız bu konuda sezgisel hareket ettiriyor size.Ağlamak için birinin omzu olabilmekte herkese özgü değildir sevgili kovalar. Arkadaşlar, kardeşler ve komşular ve genel olarak daha fazla insan ile iletişim içinde olacağınızı söylemeliyim.
BALIK BURCU
Büyük düşünmeye başlayan balık burçları , dolunay potansiyelinizde gizli kalmış tüm yeteneklerinizi afişe ediyor.Dolayısıyla buda sizde başarılı olma arzusunu tetikliyor. Ancak hayatınızın birçok farklı alanı aynı yönde çalışmayabilir.
Ruh haliniz muhtemelen diğerlerinden daha fazla etkilenecek ve ruh haliniz en samimi ilişkileriniz üzerinde güçlü bir etkiye sahip olacak.
Bu zorluklar yiğidin kamçısı modeli olacak.
Kişisel olmakla birlikte ,maddi ve manevi olarak büyüme için fırsat aslında herzaman vardır. Sistemin bu dönem sizlere cömert davranacağınında altını çizmeliyim. Ama öncelikle neyi bırakıp bırakamayacağınızdan emin olun.
Şanslısınız çünkü ; Kişisel ve manevi olarak büyümeniz , istikrarlı çalışma ve seyahat yoluyla gelebilir, bakış açınızı genişletmek için belkide güncellenmeniz gerekiyordur sevgili balıklar.
SEMRA ÜRE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAGANLAR VE ŞAMANLAR

KALBİN ATEŞİ VESTA

KHAMBALİK AKREP BURCUNDA DOLUNAY 27 NİSAN 2021