15 MAYIS 2018 SALI YILDIZLARIN REHBERLİĞİNDE


15 MAYIS 2018 SALI MARS GÜNÜ AY BOĞA BURCUNDA VE YENİ AY 
Ay Boğa burcunda''  Süreyya konağı''nda olacak.Mutluluk , huzur , neşe veren konaktır . Bu menzilde başlanılan işlerin sonuçları genellikle olumludur.Esması : Ya - Rahim dir.Ya- Rahman ile birlikte  güneş saatinde 258 okunması uygundur.
Gün genelinde Ay boğa burcunda olacak ve bir yeni ay gerçekleşecek.Yeni ay zamanı karanlık ay olduğundan , herhangi bir yeni işe başlamak için Perşembe
gününü beklemeniz daha iyi olacaktır.Zira bugün enerjiniz başka kaynaklara çekilebilir.
Sabah saatleri duygularımızı beslemek adına , birçok konuya abartılı ve fanatik yaklaşabiliriz.Sabah saatlerinde özellikle alışveriş yapmaktanda kaçınınız.Zira ihtiyacınız olmayan şeylerede  alma gereksinimi duyabilirsiniz.Öğleye doğru derinlik kazanacak olan duygularımız , özel yaşantımızla ilgili bazı değişim ve dönüşüm gereksinimimiz olan durumları düzeltmek isteyerek , yüksek bir motivasyon sağlayacak.Dengede olacağımız önemli saatler.
14.47 Ay boğaburcunda yeni ay ın gerçekleştiği dakikalarla ilgili detaylı bilgiyi yorum kısmına attığım link ten teferruatlı okuyabilirsiniz.
Yine bugün sevgili okurlar  ; 18.16 da 7 yıllık yeni bir sürecin başladığı uranüs ün boğa burcundaki transiti….Aynı linkten bu yorumumu da okuyabilirsiniz .
Akşam saatleri hareketlerimizde kısıtlanma olmaksızın , elimizde kalan işleri bitirme gayreti içinde olacağız.
Daha cesur ve mücadeleci olacağımız bu saatlerde kendimizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiz.
Her ne olursa olsun , bugün değil , hergün  için farkındalığımız olsun .İki kez düşünmeden , iki kez dinlemeden kelam etmeyelim.O halde ;
Hepimiz için hayırlara vesile olsun yeniay ımız …sevgiyle kalın .
Gökyüzü Rehberiniz Olsun
SEMRA ÜRE ile ASTROLOJİ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KHAMBALİK AKREP BURCUNDA DOLUNAY 27 NİSAN 2021

KALBİN ATEŞİ VESTA

PAGANLAR VE ŞAMANLAR